Cookie & Privatlivspolitik for jr-web.dk

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som  bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker,  at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning)  og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke  informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der  har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din  computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske  indstillinger, udføre statistik.

Cookies kan ikke indeholde skadelig  kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive  mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere  at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan  få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

phpsessid = Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler
_ga = Registerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden
_gat = Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren
_gid = Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden
collect = Bruges til at sende data til Google Analytics om den  besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgenden på tværs af enheder og  marketingkanaler
nid = Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved  tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer

Da der bruger Google Fonts på hjemmesiden er der et link til Googles Privatlivspolitik

Hvis du selv ønsker at styre, hvilke cookies, der er på din pc, så  brug dette link, her kan du selv slå til og fra, hvilke cookies, som du  vil tillade.

Du kan også lade din webbrowser blokerer for cookies.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet  omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og  behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm.  tilgang af indhold.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et  unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller  mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du  klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke  hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn,  telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med brug af  kontak formularet.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at  dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet,  offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes  kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og  anvender  oplysningerne til at optimere hjemmesidens services og indhold.
Oplysningerne fra kontakformularet, vil kun blive brugt til at kontakte dig og derefter vil disse blive slettet.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til  lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.  Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for  opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme  for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet geografisk placering, køn og alderssegment  m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er  kendt.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies”  ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik over de besøgende på  hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling  af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må  ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske,  hvis du giver samtykke til det. Jeg  anvender kun databehandlere i EU  eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig  beskyttelse.Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om  dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger  anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver  behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig,  er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.  Henvendelse herom kan ske til: jr6000@stofanet.dk. Hvis du vil klage  over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for  at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Jesper Raben
Søgade 9
6000 Kolding
Telefon: 41 29 45 16
Email: jr6000@stofanet.dk