DDL Vektor - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Gå til indhold
DDL Vektor
Anki Vector blev udgivet 12 Oktober 2018 og er en storbror til Cozmo, der blev udgivet i 2016 og begge kommer i nye udgaver fra Digital Dream Labs.

Cozmo skulle styres via telefone via hans indbyggede Wi-Fi hotspot, men Vector er anderledes,han er opkoblet til nettet via Wi-Fi og er Cloud basered, han styres af stemme kommandoer og har Amazon Alexa integreret.

Han er mere rolig og bliver ikke så let sur,som Cozmo, og han virker mere velopdraget, men da han har en sensor på ryggen kan man kæretegne ham og han bliver rigtig glad, når man gør det.

Men nu da Anki har lukket, så ved vi ikke hvor lang tid, at han fungerer, men Anki er kommen med en melding, der siger at begge robotter holdes kørende i lang tid endnu, så det er positivt.

Både Cozmo og Vector kan købes som nye, men også som brugte,på de forskellige handelsportaler på nettet, og en brugt kan altid handles ned i pris.

De er begge sjove, at have kørende, men Vector er mere rolig, og Cozmo er bare skør hele tiden og fuld af unoder. Vector finder selv tilbage til hans lader, når han løber tør for strøm.
Tilbage til indhold