CMS Alternativer - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo
Jesper Raben Web Logo
Jesper Raben Web Logo
Gå til indhold
CMS Alternativer
CMS - Alternativer
WordPress er det mest brugte CMS på nettet, men selvom det er det mest brugte, betyder det ikke at det er det bedste og det bedste findes ikke, alle CMS har deres styrker og deres svagheder.

Når man bruger WordPress skal man være klar over, at man ikke bare bygger sin hjemmeside i WordPress, sætter den online, også glemmer alt om den, den går ikke, med et CMS har man regelmæssig vedligeholdelse, min 1 gang om ugen og ikke nok med det, så skal man have sikkerheden i orden, for når noget er populær, så er hackerne også ude efter det.

Til virksomheds hjemmesider, kan man ikke undgå CMS, men det behøver ikke nødvendigvis at være WordPress, der findes andre gode systemer derude og det er individuelt, hvad man kan bruge til ens opgave, hvilke problemstillinger CMS skulle kunne løse!.

Alternative CMS

Man kan også gå en helt anden vej, og fravælge CMS og bruge en WYSIWYG Web Builder, denne kan installeres på din computer og hjemmesiden bygges også på din computer, når denne er færdig bygget kan den overføres til ens webhotel, fordelen ved at bygge hjemmesider på denne måde, er at de er sikker, forstået på den måde at de ligger i ren HTML/CSS, som laves af programmet ved overførsel til webhotel.

Til denne hjemmeside, har jeg selv brugt et sådan program og mange af dem har også SEO indbygget, lave hjemmeside på din computer, opdaterer til web, når den er klar, og en ting mere, disse sider er også hurtigere at indlæse end sider fra CMS (Bruger flere ressourcer og er tungere).

WYSIWYG Web Builder


Open Source CMS kan man se de fleste CMS der findes, listen bliver ikke opdateret så tit, så kan være at nogen links ikke virker mere.

Til denne hjemmeside, bruger jeg WebsiteX5 Pro og har brugt WebsiteX5 i ca 2 år først i Evo og sidenhen i Pro og er godt tilfreds og en ting mere, programmet er oversat til dansk og er nemt at bruge, som man kan se, det behøver ikke at være CMS hver gang, der findes alternativer.

Tilbage til indhold