Privatlivspolitik - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Jesper Raben Web - Teknik Hjørnet

Gå til indhold

Privatlivspolitik

Om
Cookie & Privatlivspolitik
Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
  • phpsessid = Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler
  • _ga = Registerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden
  • _gat = Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren
  • _gid = Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden
  • collect = Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgenden på tværs af enheder og marketingkanaler
  • nid = Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID'et anvendes til at målrette annoncer

Da der bruger Google Analytics på hjemmesiden er der et link til Googles Privatlivspolitik

Hvis du selv ønsker at styre, hvilke cookies, der er på din pc, så brug dette link, her kan du selv slå til og fra, hvilke cookies, som du vil tillade.
Du kan også lade din webbrowser blokerer for cookies.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold.
Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med brug af kontak formularet.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og  anvender oplysningerne til at optimere hjemmesidens services og indhold.
Oplysningerne fra kontakformularet, vil kun blive brugt til at kontakte dig og derefter vil disse blive slettet.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik over de besøgende på hjemmesiden.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg  anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jr6000@stofanet.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Jesper Raben
Søgade 9
6000 Kolding
Telefon: 41 29 45 16
Email: jr6000@stofanet.dk
Kontakt Info
Jesper Raben
Søgade 9
6000 Kolding
mobil: 41294516
Tilbage til indhold