Oculus Quest - Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Jesper Raben Web Logo

Jesper Raben Web

Gå til indhold
Oculus Quest - Standalone - Oculus Link
Oculus Quest er det beds sælgende VR Headset fra Oculus, da verden var lukkek, blev lageret fra Oculus hurtig udsolgt verden over og der var 30-60 dages levering på et headset, men nu er situationen ved at normaliserer sig, så der er lager beholdning igen.

Oculus Quest har nogle fordele som andre headset ikke her, den er ikke afhængig af en pc og køre på en mobile processor samt en modificeret android ogsås har den en indbygget butik, skal lige sætte op 1 gang via mobilen også er den klar.

Lidt tekniske spec på den:
-2xOLED Skærme 1440×1600 72 Hz
-4 Indbyggede kameraer til insight sporing
-Højttalere indbygget i headsettet me 3D lyd
-2xTouch Controller med 6 DOF
-64 GB / 128 GB lager
-Piris fra 3500,- kr.

Hvad er der i kassen:
-1xOculust Quest
-2xTouch Controller med betterier
-1xBrilleafstandsstykke
-1x15W Strømforsyning
-1xOpladningskabel

Med Oculus Quest, der understæøtter room scaling, kan du lave et spilleområde hvor som helst, og kommer du uden for spilleområde, bliver du advaret.

Du har også mulighed for at sideloade apps, der ikke er i den oficielle butik og du bryder ikke garantien ved at gøre det, så du får adgang til et hav af apps og spil til den.

Mest porpulærde spil:
-Vader Immortale Episode I+II+III
-Beat Saber
-SuperHot VR
-Richie’s Plank Experimence
-Youtube VR
-Netflix
-Virtual Desktop

Oculus Link

Softwaren kan hentes gratis ved oculus, men du skal have en USB C til USB A superspeed 5 gbps min 3 meter kabel, så kan du spille SteamVR spil på din Quest, opsætning tager ca 5-10 min også virker det, men det skal være en kvilitets kabel, har du USB C på din pc kan du købe en kabel hos Oculus til 89 Euro.

Tilbage til indhold